google-site-verification=rvRpQHcmUxwzVCYag9CM7OUG-4oilrQ3i-24ipy4kNU Skip to main content
Bedrijfsevenementen

Bedrijfsevenement Oostende

By september 28, 2023oktober 17th, 2023No Comments3 min read

Bedrijfsevenement Oostende

De locatie van een bedrijfsevenement heeft een grote impact op de uitstraling en sfeer ervan, en uiteindelijk ook op de totale beleving die je voor je gasten wil creëren. Het belang van de evenementenlocatie kan dus niet genoeg benadrukt worden; het kan het evenement maken of breken. Met een breed scala aan mogelijkheden zijn onze hotels Mercure Oostende en ibis Budget Oostende Airport de ideale locaties om jouw bedrijfsevenement tot een groot succes te maken.

Waarom Oostende kiezen als locatie voor jouw bedrijfsevenement? 

Oostende is een van de populairste badplaatsen aan de Belgische Kust en heeft alles wat je nodig hebt voor een succesvol bedrijfsevenement. Met de ligging aan de Noordzee en omringd door prachtige natuur en zandduinen, is deze stad een goede optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een mix van werk en ontspanning. Oostende heeft een rijke geschiedenis en is naast een populaire toeristische bestemming ook een uitstekende locatie voor een bedrijfsevent.

Oostende biedt de perfecte combinatie van stad en strand, met een breed scala aan restaurants, cafés en bars. De stad biedt ook tal van culturele activiteiten, waaronder theaters, musea en historische bezienswaardigheden, die kunnen worden opgenomen in het programma van het evenement.

Als je op zoek bent naar een hotel in Oostende voor jouw bedrijfsevenement, overweeg dan zeker Mercure Oostende. 

Onze hotels bieden een breed scala aan mogelijkheden voor bedrijven die op zoek zijn naar accommodatie en vergaderruimtes. We hebben verschillende vergaderruimtes beschikbaar die geschikt zijn voor groepen van verschillende grootte, en we bieden ook cateringdiensten aan. Het strand van Oostende op enkele meters stappen van onze hotels is ook een geweldige locatie voor evenementen in de open lucht.

Daarnaast is Mercure Oostende centraal gelegen in Oostende en biedt het gemakkelijke toegang tot activiteiten die deze stad te bieden heeft. Onze gasten kunnen genieten van onze moderne en comfortabele kamers.

Activiteiten voor jouw bedrijfsevenement in Oostende

Om jouw bedrijfsevenement volledig te maken zijn er tal van activiteiten die je als bedrijf kan organiseren in Oostende. Watersporten zoals surfen, kajakken en zeilen zijn populaire keuzes voor bedrijven die op zoek zijn naar teambuildingactiviteiten. Strandactiviteiten zoals beachvolleybal, frisbee en zandsculptuurwedstrijden zijn ook geweldige opties voor bedrijven die op zoek zijn naar een leuke en interactieve teambuilding ervaring.

Oostende is ook de thuisbasis van de grootste jachthaven van België en biedt tal van mogelijkheden voor boottochten en zeilevenementen. De stad heeft ook verschillende parken en groene zones die kunnen worden gebruikt voor buitenactiviteiten en teambuilding.

Kortom, Oostende is de perfecte bestemming voor bedrijfsevenementen. Het biedt de ideale combinatie van stad en strand, tal van activiteiten en een prachtige omgeving.

Vraag vrijblijvend een offerte aan