Skip to main content

Green Key Ecolabel

Goed voor de klant, goed voor de wereld

Bij Belgian Coast Hotels staat duurzaamheid centraal. Wij streven ernaar om ons te onderscheiden door tot het uiterste te gaan om de aarde zo goed mogelijk te ontlasten. Met trots kunnen we zeggen dat de meeste van onze hotels dan ook het Green Key ecolabel hebben behaald, een erkenning voor onze zorgvuldige omgang met het milieu.

Offerte aanvragen

Milieuvriendelijke inspanningen

Onze milieuvriendelijke inspanningen zijn merkbaar in alle aspecten van ons aanbod. In de kamers vind je geen plastic bekers of andere wegwerpproducten meer, en op ons uitgebreide ontbijtbuffet gebruiken we een scala aan eco- en bioproducten, zoals koffiebonen, muesli en fruit, die met zorg zijn geselecteerd. Daarnaast presenteren we met trots producten die vers zijn gemaakt door lokale handelaren uit de buurt. Op deze manier ondersteunen we niet alleen duurzame praktijken, maar ook de lokale gemeenschap.

Duurzamere wereld

We willen niet alleen zichtbare initiatieven voor onze gasten implementeren, maar dragen ook op talloze andere manieren bij aan een duurzamere wereld. We verminderen ons water- en energieverbruik, hebben oog voor duurzame voeding en mobiliteit, en streven naar een positieve impact op het milieu.

Bovendien willen we onze gasten betrekken bij ons streven naar duurzaamheid. In sommige van onze hotels bieden we de mogelijkheid om te betalen met Ticket EcoCheque, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook een extra voordeel oplevert voor jou als klant.

Groot of klein, wij passen ons aan aan de omvang van je bedrijfsevenement.

Ontdek onze hotels met het Green Key Label

Benieuwd waar je kan blijven overnachten bij Belgian Coast Hotels met het Green Key Label? Ontdek hiernaast onze locaties.

Vraag hier je gratis offerte!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Aanvraag voor*
Locatie*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.