Skip to main content

Jouw hotelpartner voor elke gelegenheid

Belgian Coast Hotels is de overkoepelende organisatie van 10 kusthotels franchised by Accor aan de Belgische Kust. Van De Panne tot in Knokke- Heist hebben wij met ibis budget, ibis, ibis Styles en Mercure een breed scala aan hotels. Of het nu gaat om teambuildings, bedrijfsevents, bedrijfsovernachtingen of residentiële vergaderingen, wij bieden de ideale setting en ondersteuning.

Offerte aanvragen
Ontmoet het team achter Belgian Coast Hotels!
Gastvrije omgeving - Bij Mercure Blankenberge word je verwelkomd met warmte en gastvrijheid.

Missie en Visie

Wij geloven in eenvoud en gemak. Via één contactpersoon regelen we alles, van aanvraag tot facturatie. Ons doel is om voor elke vraag het juiste antwoord te bieden, aangepast aan uw noden. Van teambuildings tot vergaderingen met overnachting, jouw zorgen worden onze zorgen. Belgian Coast Hotels biedt als overkoepelend management ondersteunende hulp die op vandaag 10 hotels aan de Belgische Kust.   Door het management te centraliseren wordt het mogelijkdat de afzonderlijke hotels  zich 100% op de hospitality voor de klant en gast kunnen focussen.

Vanuit dit perspectief kunnen we over de volledige Belgische kustlijn streven naar een aangepast aanbod voor diverse doelgroepen, met elk hun wensen en budgetten, en op die manier dan ook van de Belgische kust, over de 4 seizoenen heen, een trekpleister maken voor bedrijven, organisaties, scholen, …

Wil jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures

Green Key

Bij Belgian Coast Hotels hechten we veel belang aan duurzaamheid. In onze hotels worden heel wat milieuvriendelijke inspanningen gedaan op vlak van ‘no single use plastic’; water- en energieverbruik, en hebben we oog voor duurzame voeding en mobiliteit. Doordat wij zo zorgvuldig omgaan met het milieu behaalden meerdere van onze hotels het Green Key ecolabel.

Geniet van een geslaagde bedrijfsevenement aan zee bij Belgian Coast Hotels.

Expertise

We hebben een divers klantenbestand, gaande van lokale organisaties, over verenigingen tot bedrijven uit ‘The big four’. Onze ervaring stelt ons in staat om evenementen van elke omvang met succes te realiseren. Bij Belgian Coast Hotels staat de klant voorop. We luisteren naar jouw behoeftes, regelen alles met onze partners en laten jou genieten. Wil je meer weten? Neem snel contact met ons op voor een op maat gemaakte ervaring.

Jouw visie is onze leidraad - samen creëren we een onvergetelijk bedrijfsevenement.

Partner Accor

Accor is een internationale hotelketen met meer dan 3.500 hotels werdeldwijd onder een breed scala aan hotelmerken zoals ibis, Mercure, Novotel en Mövenpick bijvoorbeeld. Belgian Coast Hotels is franchised by Accor, dat betekent dat wij vanuit een partnerschap met hen onze hotels mogen exploiteren met een van hun merknamen hieraan verbonden. Er wordt wel eens gezegd ‘A brand is a promise’ en dat is bij ons niet anders.

Vraag hier je gratis offerte!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Aanvraag voor*
Locatie*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.